Principiul lui Arhimede

Principiul lui Arhimede
CUMPĂRĂ BILET
Teatrul Nou - Cristian Ioniță

Regia/Actor:

Cristian Ioniță

Actor:

Vlad Andrei

Teatrul Nou - Ștefana Ionescu-Darzeu

Actor:

Ștefana Ionescu-Darzeu

Actor:

Ioana Perescu

Actor:

Cristian Constantinescu

Actor:

Robert Poiană

Actor:

Ionel Barac

  • de Josep Maria Miró i Coromina
  • Traducere: Luminiţa Voina Răuț

Cât de în siguranță sunt copiii noștri în grija unui străin? Cât de multe știm despre cei cu care lucrăm? Cât de departe am merge să ne protejăm pe noi înșine? Cât ne poate influența Facebook-ul și unde putem ajunge din cauza acestuia?

Un oraș este zguduit de întâmplările ce tocmai s-au petrecut la “Școala de Duminică”, unde a fost descoperit un pedofil. Acum, imediat după aceste întâmplări, un instructor de înot este acuzat ca a atins un copil într-un mod inadecvat în timpul unui curs. Cât este adevăr și cât este exagerare născută pe rețele de socializare? Ce predomină într-o astfel de situație, rațiunea și empatia sau frica și siguranța copiilor?

Robert, instructorul simpatic de înot, se întoarce la bazin după masa de prânz și se trezește că înoată în ape tulburi și necunoscute. Până și cei care până acum se aflau în aceeași barcă cu el, directoarea bazinului, Ana, și prietenul său, instructorul Emanuel, îi întorc spatele și sunt gata să-l lase să se ducă la fund. Tu cât de departe ai merge când încrederea în spusele unui copil de 5 ani ar fi mai importantă decât cuvântul tău?

Un spectacol ce se joaca cu percepția spectatorului.

Pune-ți aripioarele de înot și vino să decizi tu însuți ce este adevăr și ce este minciună.

Spectacol interzis persoanelor sub 18 ani!

SPONSORI PRINCIPALI

SPONSORI