Spectacole

Stagiunea 2021

K.rystal

K.rystal este un spectacol dur. E un spectacol foarte dur. Lucrurile se spun direct. Viețile se desfac de pe os și cad pe podea în fața noastră. O crimă. Un cadavru. O armă. E ceva ce nu poate fi povestit.

ADD Libitum

V-ați săturat de stres și greutăți? Vreți să râdeți, să râdeți și după aceea să mai râdeți încă un pic? Vă așteptăm la cea mai spumoasă comedie din acest moment!

Cănuță, om sucit

Lupta cu tine însuți și cu cei care vor să te descurajeze, te poate transforma într-un om sucit. Cănuță, eroul nostru, încearcă să-și găsească drumul printre decizii, schimbări și … nenoroc.

Cucii

Ce înseamnă, de fapt, libertatea? O sumă de idei și idealuri, în numele cărora acționezi? Inseamnă a deține totul, sau a nu fi atașat de nimic? Libertatea este prezentul, sau fantezia viitorului?

Un spectacol dumnezeiesc

Dumnezeu coboară pe Pământ cu îngerii săi preferați, Mihail și Gabriel. Nemulțumit de anumite interpretări și comportamente, vine să dea răspunsuri și noi legi.

Cum să fac să fiu cu tine?!

„Poate… am nimerit în altă parte?” Nu! Ești unde trebuie, e o comedie! Cu el și ea și… e Cehov.

Necăsătoria

Amy și Sean sunt un cuplu obișnuit care locuiește împreună. Se iubesc și au țeluri comune. Aproape…

Din stagiunile trecute

Tectonica norilor

O întâlnire misterioasă între un șofer binevoitor și o autostopistă gravidă prinsă de furtuna secolului. Anibal o invită pe Celestina să rămână o noapte la el, după ce află că femeia gravidă nu are unde să înnopteze.

Furtuna

Furtuna este povestea magicianului Prospero și a insulei sale fantastice – un spectacol despre magie și dragoste dedicat copiilor și adulților.

Podul nesinucigașilor

Trei sinucigași tragi-comici: ea, el și…el pe un pod. La întâlnirea cu moartea vine… viața.