POLITICA DE RETUR

Contravaloarea biletelor achiziționate prin intermediul site-ului teatrulnou.ro poate fi returnată doar în cazul în care s-a făcut o cerere, prin completarea formularului de mai jos, cu cel puțin 24 de ore înainte de începerea spectacolului/evenimentului.

Cumpărătorii care au achiziționat bilete la spectacolele/evenimentele Teatrului Nou de pe site-uri partenere vor putea cere contravaloarea acestora de pe siturile de unde au fost achiziționate respectând termenii și condițiile partenerilor.

Cumpărătorul are dreptul să se retragă din contract, respectiv să returneze un bun sau să renunțe la un serviciu, în termen de 30 de zile calendaristice, dar nu cu mai puțin de 24 de ore fața de începerea spectacolului, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele privind tranzacția, mai exact 1 RON.

În cazul în care cumpăratorul decide să se retragă din contract, acesta va putea completa online formularul de retur de mai jos.

În cazul în care clientul/cumpăratorul solicită retragerea din contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie să returneze și eventualele cadouri care au însoțit produsul respectiv. În cazul în care comanda este achitată, vânzătorul va rambursa suma în maxim 14 (paisprezece) zile de la data informării vânzătorului de către cumpărator asupra deciziei sale de retragere din contract.

Suma va fi returnată după cum urmează:

  • pentru comenzile achitate cu card bancar -> prin restituire in contul din care a fost efectuata plata sau prin emitere de voucher electronic, la alegerea cumparatorului;

Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi bunurile (se va lua data cea mai recenta).

In cazul in care un bun si/sau serviciu comandat de catre cumparator, nu poate fi livrat de catre vanzator, acesta din urma va informa clientul/cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul cumparatorului contravaloarea bunului si/sau serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a contractului.

În eventualitatea anulării unui eveniment, vă rugăm să trimiteţi solicitarea dvs. prin intermediul formularului de mai jos. În principiu, în funcţie de momentul la care este formulată solicitarea, sumele vor fi rambursate în termen de maxim 14 zile lucrătoare, doar prin transfer bancar. Pentru a înlătura orice îndoială, Administratorul Site-ului  precizează că nu va fi returnat decât preţul biletului (fără alte taxe, tarife, costuri, cheltuieli suportate de cumpărător cu ocazia cumpărării acestuia, inclusiv, dar fără a se limita la tarif curier, taxă de rezervare, dacă e cazul etc).

*) prin derogare de la cele de mai sus, pentru evenimentele ce urmau a fi susţinute în perioada în care se suspendă dreptul de organizare a evenimentelor în contextul crizei provocate de COVID-19 sunt aplicabile prevederile speciale potrivit legislației adoptată de autorități în acest scop.

Modalitati de rambursare a contravalorii biletelor in functie de modalitatea de plata cu care s-au achizitionat bilete:

  • daca biletele au fost achizitionate cu plata prin card rambursarea sumei ce reprezinta contravaloarea biletelor se va efectua in contul din care s-a facut plata initiala

In caz de pierdere sau de furt al biletelor online, utilizatorul cumparator este obligat sa notifice acest fapt catre Administratorul Site-ului, pe adresa office@teatrulnou.ro, in vederea inlocuirii biletelor. In cazul in care utilizatorul nu procedeaza la notificarea Administratorului Site-ului in timp util, acesta nu isi asuma nicio raspundere pentru utilizarea biletelor respective de o alta persoana, nici pentru imposibilitatea cumparatorului initial de a mai participa la evenimentul respectiv pe baza biletelor pierdute / furate.

Sub nicio forma biletele nu se mai pot returna dupa ce evenimentul a avut loc.

Formular retur

Toate câmpurile sunt obligatorii!