METODE DE LIVRARE

Biletele achiziționate vor fi trimise în format electronic (PDF) pe adresa de e-mail a cumprătorului. Biletul se va regăsi în format electronic (PDF) și în secțiunea „Biletele mele” din contul cumpărătorului.

Accesul la spectacole se va face doar dupa validarea la intrare a codului QR al biletelor, cu ajutorul terminalului electronic Teatrul Nou. Sunt acceptate urmatoarele modalitati de prezentare a codului QR in vederea validarii: biletul printat primit prin e-mail sau e-mail-ul prezentat direct pe un terminal mobil, biletul electronic de pe telefonul mobil din sectiunea „Biletele mele” din Contul meu de pe Site. Este in datoria dumneavoastra de a va asigura de functionarea terminalului mobil propriu si de existenta si validitatea biletului electronic, a accesului la internet, etc. Alternativ, daca nu exista posibilitatea prezentarii cu biletul electronic, este de datoria dumneavoastra sa imprimati biletul electronic in intregime, incluzand elementele de identificare (cod QR, informatii spectacol, numar locuri, etc).

In cazul achizitionarii mai multor bilete/locuri la un spectacol, utilizatorii vor primi multiple coduri QR care vor face dovada numarului de locuri rezervate. Prin achizitionarea de bilete, utilizatorii accepta sa respecte regulamentul de functionare al teatrului, asa cum este el publicat pe site-ul lui oficial. Teatrul isi rezerva dreptul de a nu permite accesul acelor persoane care nu respecta regulamentul de functionare al teatrului. Teatrul Nou nu acorda niciun fel de despagubire daca accesul nu a fost permis din cauza incalcarii regulamentului teatrului.