Un spectacol dumnezeiesc (Teatru la GARAJ)

Teatrul mai aproape de comunitate (Teatru la GARAJ)

Accesul la acest eveniment este gratuit în limita locurilor disponibile, în baza unei rezervări.

*Pentru rezervare sunt solicitate date cu caracter personal (Nume, Prenume, Telefon, Adresă de e-mail). După finalizarea procesului de rezervare veți primi pe adresa de e-mail biletele (cu valoare 0 lei) și un SMS de confirmare.

Dumnezeu coboară pe Pământ cu îngerii săi preferați, Mihail și Gabriel. Nemulțumit de anumite interpretări și comportamente, vine să dea răspunsuri și noi legi.

Durata spectacolului: 80 minute, fară pauză

Autor: David Javerbaum

Distribuţia: Vlad Andrei, Eduard Cîrlan / Alexandru Petcu, Mihai Bercaru / Radu Catană

Regia: Iulia Alexandra Neacșu • Traducător: Iulia Alexandra Neacșu • Asistent Regie: Tanya Brighidin • Scenografia: Marian Paraschiv și Andreea Boiangiu (costume)

Scurtă prezentare a spectacolului :

Dumnezeu coboară pe Pământ cu îngerii săi preferați, Mihail și Gabriel. Nemulțumit de anumite interpretări și comportamente, vine să dea răspunsuri și noi legi. Te-ai întrebat vreodată dacă Dumnezeu aude rugăciunile tale? Ai vrut mereu să afli ce a fost mai întâi, oul sau găina? N-ai înțeles de ce echipa ta de fotbal a ratat acel penalty? Nu înțelegi de ce au existat războaie? De ce Italia este în formă de cizmă iar Romania în formă de pește? Ce îi place lui Dumnezeu să facă în timpul liber? Câți copii are? Dacă ai răspuns cu “da”, atunci e clar că trebuie să primești niște răspunsuri, iar Dumnezeu vine special la Teatrul Nou ca să prezinte noua versiune acelor zece porunci. Cât din noi este divinitate si cât de diferită este divinitatea de noi? Un spectacol care este prin sinea lui un experiment pentru fiecare om care are ocazia să-l vadă. Cât suntem dispuși în al vedea pe Dumnezeu în toate și cât creem o imagine a Lui ideatică? Un spectacol plin de umor negru ce vrea să trezească în om conștientizarea propriilor alegeri și nu numai.

Detali eveniment

Spectacolul începe la ora 20:00. Accesul la spectacol pe bază de rezervare se va face începând cu ora 19:00. Rezervarea își pierde valabilitatea cu 10 minute înainte de începerea spectacolului.

Locul de desfasurare: Teatrul Nou București

Adresa: Strada Matei Voievod 88, Sector 2, București 021456

Telefon: 0723 107 100

Email: office@teatrulnou.ro; bilete@teatrulnou.ro