Povești de familie (Teatru la GARAJ)

Teatrul mai aproape de comunitate (Teatru la GARAJ)

Accesul la acest eveniment este gratuit în limita locurilor disponibile, în baza unei rezervări.

*Pentru rezervare sunt solicitate date cu caracter personal (Nume, Prenume, Telefon, Adresă de e-mail). După finalizarea procesului de rezervare veți primi pe adresa de e-mail biletele (cu valoare 0 lei) și un SMS de confirmare.

“Povești de familie” este o radiografie tragicomică a relațiilor familiale balcanice. Un spectacol în care fiecare din noi, din păcate sau din fericire, se va regăsi.

Durata spectacolului: 80 minute, fară pauză

Autor: Biljana Srblianovici

Distribuţia: Vlad Andrei, Ștefana Ionescu Darzeu / Teodora Daiana Păcurar, Alex Petcu / Dragoș Maxim, Stella Cora

Regia: Tanya Brighidin • Traducător: Ștefan Forir • Scenografia: Marius Stănică și Mădălina Matei

Scurtă prezentare a spectacolului:

“Povești de familie” este o radiografie tragicomică a relațiilor familiale balcanice. Un spectacol în care fiecare din noi, din păcate sau din fericire, se va regăsi. Locul de joacă a patru copii, de 10-12 ani, devine o retrospectivă a realităților mai multor generații.

Te-ai jucat vre-o dată “de-a mama și de-a tata”?  Hai să ne amintim cum a fost… O zi obișnuită din viața Milenei, a lui Voin si a lui Andria. Copiii, ca în fiecare zi, ies la joacă în locul lor îndrăgit, printre umbrele blocurilor gri. Fiecare are rolul repartizat și știe ce trebuie să facă, dar jocul lor obișnuit este întrerupt de o persoană necunoscută…

Fiecare spectacol are propriul decor și set sceno-tehnic. Regizorul fiecărui spectacol participă în mod active la reprezentațiile spectacolului său, el ocupându-se de partea tehnică (lumini, sunet) la toate reprezentațiile.

Implicarea comunitatii in spectacolele propuse se va realiza si prin faptul ca se va invita publicul să ajungă mai devreme la teatru, să ia parte la montarea decorului și pregătirea luminilor astfel sa fie incurajati să rămână după spectacole la discuții.

Detali eveniment

Spectacolul începe la ora 20:00. Accesul la spectacol pe bază de rezervare se va face începând cu ora 19:00. Rezervarea își pierde valabilitatea cu 10 minute înainte de începerea spectacolului.

Locul de desfasurare: Teatrul Nou București

Adresa: Strada Matei Voievod 88, Sector 2, București 021456

Telefon: 0723 107 100

Email: office@teatrulnou.ro; bilete@teatrulnou.ro