Necăsătoria (Teatru la GARAJ)

Teatrul mai aproape de comunitate (Teatru la GARAJ)

Nu sunt bilete disponibile

Accesul la acest eveniment este gratuit în limita locurilor disponibile, în baza unei rezervări.

*Pentru rezervare sunt solicitate date cu caracter personal (Nume, Prenume, Telefon, Adresă de e-mail). După finalizarea procesului de rezervare veți primi pe adresa de e-mail biletele (cu valoare 0 lei) și un SMS de confirmare.

Piesa este o comedie care are în prim plan dorințele romantice, tradițiile și compromisurile pe care le fac doi oameni atunci când sunt într-o relație.

Durata spectacolului: 85 minute, fară pauză

Autor: Matt Morillo

Distribuţia: Elena Ariadna Șeulean, Theo Costache,

Regia: George Constantinescu • Traducător: Iulia Alexandra Neacșu • Scenografia: Dana Petre

Scurtă prezentare a spectacolului:

Piesa este o comedie care are în prim plan dorințele romantice, tradițiile și compromisurile pe care le fac doi oameni atunci când sunt într-o relație. Căsătoria poate fi o tradiție stupidă peste care se poate trece, dar poate fi și o soluție validă, atâta timp cât ambii parteneri sunt de acord cu una din variante. Dar ce te faci când cei doi au păreri complet diferite? Amy și Sean, doi oameni care se află într-o relație de 2 ani și nouă luni și care locuiesc împreună, se întorc de la o nuntă unde ea a prins buchetul și el jartiera.

Evenimentul o face pe Amy să viseze ziua în care va deveni mireasă, dar Sean este împotriva căsătoriei. După o glumă pe care Sean o face, spiritele se încing și începe războiul, în care fiecare se folosește de tot ce are pentru a învinge. Argumentele delicioase și tot ce fac și spun în încercarea de a avea dreptate sunt lucruri pe care cu toții le-am facut în relațiile pe care le-am avut, le avem sau le vom avea.

Detali eveniment

Spectacolul începe la ora 20:00. Accesul la spectacol pe bază de rezervare se va face începând cu ora 19:00. Rezervarea își pierde valabilitatea cu 10 minute înainte de începerea spectacolului.

Locul de desfasurare: Teatrul Nou București

Adresa: Strada Matei Voievod 88, Sector 2, București 021456

Telefon: 0723 107 100

Email: office@teatrulnou.ro; bilete@teatrulnou.ro