Cănuță om sucit (Teatru la GARAJ)

Teatrul mai aproape de comunitate (Teatru la GARAJ)

Accesul la acest eveniment este gratuit în limita locurilor disponibile, în baza unei rezervări.

*Pentru rezervare sunt solicitate date cu caracter personal (Nume, Prenume, Telefon, Adresă de e-mail). După finalizarea procesului de rezervare veți primi pe adresa de e-mail biletele (cu valoare 0 lei) și un SMS de confirmare.

Un spectacol comic, pe gustul lui Caragiale, dar care inovează celebra creație a scriitorului prin aportul păpușilor, obiecte banale din gospodăria oricărui om.

Durata spectacolului: 60 minute, fară pauză

Autor: I.L. Caragiale • Adaptare: Emil Vasilache, Eduard Cîrlan

Distribuţia: Simina Constantin, Elena Ariadna Șeulean, Ionuț Terteci, Ionel Barac, Vlad Andrei

Regia: Eduard Cîrlan • Scenografia: Alexandra Budianu • Coregrafia: Izabela Bostan • Muzica: Trei parale

Scurtă prezentare a spectacolului:

O adaptare, neconvențională, după celebra nuvelă a dramaturgului I.L. Caragiale. Un spectacol de teatru de păpuşi pentru adulți care îşi propune să reconstituie cu umor, un aer autentic de mahala, dar cu bătaie mult mai lungă, în însăși esența spiritului românesc. Păpușile, “unelte” pe care le poți găsi în orice gospodărie, simbolizează perfect niște tipologii umane pur românești, păstrând celebrul comic al lui Caragiale. Cănuță, personalizat printr-un ciocan, trece prin toate etapele vieții, alături de publicul spectator, în încercare de a-și găsi un rost, căutandu-și drumul printre decizii, schimbări și …nenoroc, dar când totul este pe dos apare întrebarea: Cine este sucit, omul sau societatea?

Detali eveniment

Spectacolul începe la ora 20:00. Accesul la spectacol pe bază de rezervare se va face începând cu ora 19:00. Rezervarea își pierde valabilitatea cu 10 minute înainte de începerea spectacolului.

Locul de desfasurare: Teatrul Nou București

Adresa: Strada Matei Voievod 88, Sector 2, București 021456

Telefon: 0723 107 100

Email: office@teatrulnou.ro; bilete@teatrulnou.ro